Jongerenspecial

Wanneer : vrijdag 17 november 2017 van 19:45 tot 22:30
Locatie : 't Schoolhuis
Theo Verellenlaan 88
2990 Wuustwezel
Prijs : € 7,00 (Basistarief: 7,00 €)

Jong KVLV uit de gemeente Kalmthout Essen Wuustwezel organiseert De JONGERENSPECIAL in ’t Schoolhuis te Gooreind. Op vrijdag 17 november organiseert Jong KVLV een avondje uit, speciaal voor twintigers en dertigers. Jonge dames worden van een welkomstdrankje voorzien tussen 19.45u en 20.15u. Na het welkomstdrankje is het al workshops, beauty en lifestyle wat de klok slaat! De toegangsprijs ...

Jong KVLV uit de gemeente Kalmthout Essen Wuustwezel organiseert De JONGERENSPECIAL in ’t Schoolhuis te Gooreind.

Op vrijdag 17 november organiseert Jong KVLV een avondje uit, speciaal voor twintigers en dertigers. Jonge dames worden van een welkomstdrankje voorzien tussen 19.45u en 20.15u. Na het welkomstdrankje is het al workshops, beauty en lifestyle wat de klok slaat!

De toegangsprijs bedraagt 7 euro (5 euro voor KVLV-leden) inclusief cava en hapjes, exclusief deelnameprijs workshops. Een leuke goodiebag mag natuurlijk niet ontbreken!

Er zal een grote variatie aan workshops zijn. Je kan je bijvoorbeeld inschrijven voor een cursus cocktail shaken , flock technieken, stempels maken, ballonnendecoraties, streetfood hapjes, juwelen, vlechttechnieken en make-up advies.

Kortom hét ideale avondje uit onder vriendinnen!

Inschrijven kan vanaf 1 oktober via kvlvjongerenspecial@hotmail.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

jong kvlv
© jong kvlv

Contact informatie

Adres : Theo Verellenlaan 88
2990 Wuustwezel
E-Mail : kvlvjongerenspecial@hotmail.com

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven