Stijn Meuris speelt 'Tirade'

Wanneer : vrijdag 15 december 2017 van 20:00 tot 23:59
Locatie : GC Kadans
Achter d'Hoven 15
2990 Wuustwezel
Prijs : € 14,00 (Basistarief: 14,00 €)

Het moest vroeg of laat gebeuren. Stijn Meuris vond al langer dat we in Vlaanderen nood hadden aan een ge-degen jaaroverzicht, met veel humor en 'nagels met koppen'. Niet hengelend naar schouderklopjes van politici maar harde waarheden en analyses. En dat is er nu. Een conference waarin Meuris 2016 eigenwijs fileert, waarin het helikopterzicht centraal staat. Zit er een lijn in de ...

Het moest vroeg of laat gebeuren. Stijn Meuris vond al langer dat we in Vlaanderen nood hadden aan een ge-degen jaaroverzicht, met veel humor en 'nagels met koppen'. Niet hengelend naar schouderklopjes van politici maar harde waarheden en analyses. En dat is er nu.
Een conference waarin Meuris 2016 eigenwijs fileert, waarin het helikopterzicht centraal staat. Zit er een lijn in de gebeurtenissen, incidenten, schandalen en fenomenen? Zit er nog iemand aan het stuur of moeten we dat alleen maar denken? En hoe komt het dat we dat normaal lijken te vinden? Je weet het antwoord niet? Stijn Meuris zal ze u met overtuiging geven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Stijn Meuris  speelt 'Tirade'
© Stijn Meuris

Contact informatie

Adres : Achter d'Hoven 15
2990 Wuustwezel
Website : http://www.curieus-wuustwezel.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven