Foodtruckfestival SMA(A)K - Wuustwezel

Wanneer : vr 6 juli 2018 van 17:00 tot 22:00 za 7 juli 2018 van 14:00 tot 22:00 zo 8 juli 2018 van 12:00 tot 21:00
Locatie : Gemeentepark
Gemeentepark 1
2990 Wuustwezel
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Het gezellige foodtruckfestival SMA(A)K komt van vrijdag 6 juli tot zondag 8 juli naar Wuustwezel. Het hele weekend toveren we het gemeentepark om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Als bezoeker van smaakfestival word je ondergedompeld in een smaakvolle droomwereld. De ideale plaats om met vrienden en familie te onthaasten en vooral heerlijk te genieten van al dat lekkers. Van de ...

Het gezellige foodtruckfestival SMA(A)K komt van vrijdag 6 juli tot zondag 8 juli naar Wuustwezel. Het hele weekend toveren we het gemeentepark om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant.

Als bezoeker van smaakfestival word je ondergedompeld in een smaakvolle droomwereld. De ideale plaats om met vrienden en familie te onthaasten en vooral heerlijk te genieten van al dat lekkers.

Van de allerkleinste mondjes tot de zevende maag van grote eters en van Aziatisch tot Zuid-Amerikaans: op smaakfestival vindt iedereen iets naar zijn goesting.
Onze foodtruckers serveren de smaakvolste gerechten en bruisendste drankjes. Een gin-tonic, een glaasje bubbels of toch liever een frisse pint? Santé!

Maar SMA(A)K is méér dan heerlijke streetfood & drinks.

MUSIC & DANCE
Hippe beats, rock-‘n-roll, ... onze platenspeler draait op volle toeren. Na het werk zin om op vrijdag de benen helemaal los te gooien op onze afterwork? Of zet je liever je beste beentje voor tijdens onze rock & rollessen op zondag? Of eerder rustig genieten van de vele live – optredens doorheen het weekend?
Alles mag, niets moet! Genieten is de boodschap!

KIDS
Ook de allerkleinsten blijven niet op hun honger zitten: grote speelblokken, een springkasteel, kindergrime, een speelbox & heel veel leuke spelletjes. Kinderen baas op SMA(A)K!

OPENLUCHTFILM
Op zaterdagavond kan je onder de sterren komen genieten van een openluchtfilm. Vanuit onze filmcaravan projecteren we een leuke film met een familiaal karakter & een knipoog naar vroeger. Laat de popcorn maar komen!

DESIGN MARKT
Een Belgische straat vol ateliers en boetiekjes op SMA(A)K?!
Met Belgunique zetten we op zaterdag & zondag de kers op de taart. Ontdek lokaal talent op onze hippe markt vol hand made hebbedingen!

SMA(A)K brengt mensen samen. Het ongedwongen karakter van ons evenement doet mensen genieten. SMA(A)K is een droomwereld waar iederéén zijn goesting vindt.

GRATIS INKOM
Hét hoofdingrediënt? Beleving die áltijd naar meer smaakt. En de toegang, die is volledig gratis.

OPENINGSUREN
Vrijdag 6 juli: 17u00 tot 22u00
Zaterdag 7 juli 14u00 tot 22u00
Zondag 8 juli: 12u00 tot 21u00

LOCATIE
Gemeentepark (gemeenteplein)
2990 Wuustwezel
Proef de gezelligheid!
Meer info op smaakfestival.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

SMAAK
© Thomas Pollaris

Contact informatie

Adres : Gemeentepark 1
2990 Wuustwezel
Website : http://www.smaakfestival.be
E-Mail : info@smaakfestival.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Met ne baksteen in de maag

Begeleide wandeling met onze gids Leo. Deze wandeling gaat door op zondag 17 maart 2019 om 13.30u. We vertrekken aan T&T in de Huybergsebaan 164 - 2910 Essen €2 per persoon Inschrijven:info@vvvessen.be of 03 677 19 91

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel