Cursus Basissterrenkunde en telescoopbasics - Astronomievereniging Asterion. - Editie 2018

Wanneer : Van 10 februari 2018 tot 31 maart 2018 (za van 19:30 tot 22:00,
Locatie : Vormingscentrum Gasthuis
Gasthuisstraat 7
2990 Wuustwezel
Prijs : € 25,00 (€ 25,- p.p. voor de gehele cursus, waarnemingsavonden inbegrepen.Uw inschrijving wordt pas definitief na betaling van de cursusbijdrage:IBAN: BE 60 9730 6672 0270 BIC: ARSPBE22 t.n.v. Asterion met mededeling Basiscursus 2017of betaling in contanten ter plaatse (na inschrijving vooraf).)

Zevendelige practische en theoretische cursus voor beginners of gevorderde deelnemers die hun kennis willen uitbreiden of opfrissen. Aanvang op zaterdagavond 10 februari 2018 om 19.30h. De cursus wordt gegeven door ervaren lesgevers/amateurastronomen.Ondersteuning bij de lessenreeks door videobeamerpresentaties en uitgebreid didactisch materiaal. Tijdens twee aanvullende theoretische en ...

Zevendelige practische en theoretische cursus voor beginners of gevorderde deelnemers die hun kennis willen uitbreiden of opfrissen. Aanvang op zaterdagavond 10 februari 2018 om 19.30h. De cursus wordt gegeven door ervaren lesgevers/amateurastronomen.Ondersteuning bij de lessenreeks door videobeamerpresentaties en uitgebreid didactisch materiaal.

Tijdens twee aanvullende theoretische en practische waarnemingssessies krijgen de deelnemers de gelegenheid om diverse objecten waar te nemen met onze verenigingstelescopen voorzien van de nodige toelichtingen.Daarbij wordt tevens aan de geinteresseerden de kans geboden om zelf met een telescoop te leren omgaan en daaromtrent persoonlijke vragen te formuleren.

Tijdsduur: de voordrachten omvatten ca. 120 min. elk. De data en tijdsduur voor de waarnemingssessies zijn in samenspraak met de deelnemers

Deze cursus biedt een zeer degelijke voorbereiding om eventueel nadien met meer kennis van zaken deel te nemen aan al onze overige activiteiten.Anderzijds kan het u ook een beter inzicht geven bij de aanschaf van een persoonlijke telescoop of het gebruik ervan.

Indien geinteresseerd schrijf u dan tijdig vooraf in, het aantal mogelijke deelnemers is vrij beperkt.


Uitgebreid cursus- en activiteiteninfo op volgende sitelink:
http://www.bloggen.be/astro/archief.php?ID=104

! De cursus is toegankelijk voor jongeren vanaf 15 jaar tot senioren. Enige voorkennis is een pluspunt maar zeker niet vereist.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Cursus Basissterrenkunde en telescoopbasics - Astronomievereniging Asterion. - Editie 2018
© W. Ransburg

Contact informatie

Adres : Gasthuisstraat 7
2990 Wuustwezel
Telefoon : 0487 869719
Website : http://www.bloggen.be/astro/archief.php?ID=104
E-Mail : asterioninfo@gmail.com

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel