Mijn broer en ik

Wanneer : vrijdag 30 maart 2018 van 20:00 tot 23:00
Locatie : GC Kadans
Achter d'Hoven 15
2990 Wuustwezel
Prijs : € 14,00 (Basistarief: 14,00 €)

Pieter Verelst vertelt een absurdistisch verhaal over zijn jeugd, die hij samen met zijn (al dan niet bestaande) broer doorbracht in een saai dorpje in Vlaanderen. Sa-men gaan ze die saaiheid te lijf en gebruiken haar als inspiratiebron voor een vreemdsoortige creativiteit. Pieter Verelst won in 2015 de persoonlijkheids- en jury-prijs van het Groninger Cabaret Festival en in 2016 het festival ...

Pieter Verelst vertelt een absurdistisch verhaal over zijn jeugd, die hij samen met zijn (al dan niet bestaande) broer doorbracht in een saai dorpje in Vlaanderen. Sa-men gaan ze die saaiheid te lijf en gebruiken haar als inspiratiebron voor een vreemdsoortige creativiteit.
Pieter Verelst won in 2015 de persoonlijkheids- en jury-prijs van het Groninger Cabaret Festival en in 2016 het festival Camaretten. Pieter vertelt verhalen en beeldt ze lijfelijk uit. Hij maakt gebruik van zijn atletische lichaam. Soms blaast hij zichzelf op, soms maakt hij zich juist heel klein. Dat geeft zijn voorstelling een prettige dynamiek, die naadloos aansluit op de grillige inhoud.”
Kortom: verfijnd vocaal en muzikaal entertainment.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Pieter Verelst vertelt een absurdistisch verhaal over zijn jeugd
© Pieter Verelst

Contact informatie

Adres : Achter d'Hoven 15
2990 Wuustwezel
Telefoon : 0477607981
Website : http://www.curieus-wuustwezel.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel