Axl Peleman & Charel Cambré brengen 'Verhalen van de gitaren'

Wanneer : zaterdag 20 januari 2018 van 20:00 tot 23:59
Locatie : GC Kadans
Achter d'Hoven 15
2990 Wuustwezel
Prijs : € 15,00 (Basistarief: 15,00 €)

Zoals voor iedereen zijn sommige dingen voor Axl Peleman zo belangrijk dat hij ze ‘trouwe compagnons’ noemt en een naam geeft: Patrick, Spike, Jan en Martin. Voorwerpen die hem in zijn hele leven hebben vergezeld. Wel, het zijn allemaal gitaren. In deze voorstelling laat Axl Peleman de gitaren aan het woord. Zij vertellen, hij vertaalt. Daarbij bijge-staan door de potloodkunstenaar Charel ...

Zoals voor iedereen zijn sommige dingen voor Axl Peleman zo belangrijk dat hij ze ‘trouwe compagnons’ noemt en een naam geeft: Patrick, Spike, Jan en Martin. Voorwerpen die hem in zijn hele leven hebben vergezeld. Wel, het zijn allemaal gitaren.
In deze voorstelling laat Axl Peleman de gitaren aan het woord. Zij vertellen, hij vertaalt. Daarbij bijge-staan door de potloodkunstenaar Charel Cambré, tekenaar van ondermeer Amoras, die de verhalen live zal illustreren.
Beide heren kennen elkaar goed, zodat u een unieke avond boordevol interactie mag verwachten over de liefde van een man voor trouwste, beste vrienden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Axl Peleman & Charel Cambré brengen 'Verhalen van de gitaren'
© Axl Peleman & Charel Cambré

Contact informatie

Adres : Achter d'Hoven 15
2990 Wuustwezel
Telefoon : 0477607981
Website : http://www.curieus-wuustwezel.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven