Natuurfotografie in het Mastenbos, Kapellen

Wanneer : zaterdag 24 maart 2018 van 09:30 tot 12:30
Locatie : Mastenbos
Oude Galgenstraat z/n
2950 Kapellen

Natuurpunt Antwerpen Noord - Kern Kapellen - Milieuweek. Wie er graag met de camera in de natuur op uittrekt, maar ook wel enkele nuttige tips wil opsteken om te proberen wat meer te halen uit de gekozen onderwerpen en opnames, kan inschrijven voor een fotografiewandeling in het Mastenbos in Kapellen, op zaterdag 24 maart 2018, om 9u30. Duur van de wandeling is ongeveer 2 à 3 uur. De leiding ...

Natuurpunt Antwerpen Noord - Kern Kapellen - Milieuweek.

Wie er graag met de camera in de natuur op uittrekt, maar ook wel enkele nuttige tips wil opsteken om te proberen wat meer te halen uit de gekozen onderwerpen en opnames, kan inschrijven voor een fotografiewandeling in het Mastenbos in Kapellen, op zaterdag 24 maart 2018, om 9u30. Duur van de wandeling is ongeveer 2 à 3 uur.
De leiding is in handen van Paul Vandevelde, een Kapelse natuurfotograaf. Naast een camera kan ook een statief nuttig zijn.

Het maximum aantal deelnemers is 12. Daarom is vooraf inschrijven per email noodzakelijk, via paul.vandevelde1@telenet.be. Uiterste inschrijvingsdatum is 21 maart, afhankelijk van beschikbaarheid van plaatsen.
Plaats van afspraak is de parking in de Oude Galgenstraat, Kapellen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Ingang Mastenbos, parking Oude Galgenstraat
© Free image

Contact informatie

Adres : Oude Galgenstraat z/n
2950 Kapellen
E-Mail : paul.vandevelde1@telenet.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel