Zingen met peuters

Wanneer : zo 28/01/18 van 10:00 tot 11:00
Locatie : Oude Pastorij
Dorpstraat
2950 Kapellen
Prijs : € 5,00 (Betaling na bevestiging plaats op rekening BE90 7895 5729 5532 van Gezinsbond Kapellen. Dan pas is deelname definitief. Leden krijgen 3€ terug op de lidkaart (breng deze dus zeker mee).)

Jonge kinderen vinden het heerlijk om te zingen en te bewegen, zeker als dat kan met andere kinderen van dezelfde leeftijd. Peuters hebben vaak ook energie voor tien. Samen liedjes zingen of bewegen is dan net als voorlezen: een noodzakelijk rustpunt. Bovendien is het een uitstekende manier om die energie in goede banen te leiden. Stemspelletjes, stemimprovisaties, liedjes met gebruik van ...

Jonge kinderen vinden het heerlijk om te zingen en te bewegen, zeker als dat kan met andere kinderen van dezelfde leeftijd. Peuters hebben vaak ook energie voor tien. Samen liedjes zingen of bewegen is dan net als voorlezen: een noodzakelijk rustpunt.

Bovendien is het een uitstekende manier om die energie in goede banen te leiden. Stemspelletjes, stemimprovisaties, liedjes met gebruik van kleine instrumentjes en attributen, liedjes zonder woorden, vormen de basis van deze workshop. Ouders krijgen tal van tips mee om ook thuis samen met hun ukken te zingen. Maximum 12 peuters (18 maanden tot 3 jaar) + 12 volwassenen. Per kindje één (groot)ouder. Inschrijven via gezinsbond.kapellen@gmail.com.

Zingen met peuters
© Gezinsbond VZW

Contact informatie

Adres : Dorpstraat
2950 Kapellen
Telefoon : 03 605 55 02
Website : http://www.gezinsbondkapellen.be
E-Mail : gezinsbond.kapellen@gmail.com

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel