Fort van Kapellen – Fortengordel 2017: Forté, muziek in de forten

Wanneer : zondag 21 mei 2017 van 10:00 tot 18:00
Locatie : Fort van Kapellen
Fortsteenweg
2950 Kapellen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Zondag 21 mei is het zover! Dan opent Fort Kapellen gratis haar deuren, samen met 22 andere forten in de provincie Antwerpen. Het thema tijdens de Fortengordel 2017 is muziek. De gidsen staan paraat om jou rond te leiden. De muzikanten van JLM (Jazz en Lichte Muziek) en de Big Band geven inspirerende optredens. Ook de Kapelse koren zijn aanwezig met orkest. Mis dit zeker niet! Daarnaast kan ...

Zondag 21 mei is het zover! Dan opent Fort Kapellen gratis haar deuren, samen met 22 andere forten in de provincie Antwerpen. Het thema tijdens de Fortengordel 2017 is muziek. De gidsen staan paraat om jou rond te leiden. De muzikanten van JLM (Jazz en Lichte Muziek) en de Big Band geven inspirerende optredens. Ook de Kapelse koren zijn aanwezig met orkest. Mis dit zeker niet! Daarnaast kan je ook nog genieten van jong verrassende talenten van de lokale Academie voor Muziek en Woord. De terras is beschikbaar voor eventueel een drankje en een hapje.

De forten vormen een waardevolle groene gordel rond Antwerpen met een hoge erfgoedwaarde. De Fortengordel is de kans om zelf te ontdekken wat de forten te bieden hebben. Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, want ook tijdens de rest van het jaar zijn hier tal van boeiende activiteiten en recreatiemogelijkheden. Ontdek het aanbod op www.fortengordels.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Fortengordel
© Provincie Antwerpen

Contact informatie

Adres : Fortsteenweg
2950 Kapellen
Telefoon : www.fortengordel.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Elfje Fien is weer wakker.

vertellingen gaan door op 9 april, 14 mei, 11 juni, 9 juli, 13 augustus, 10 september en 8 oktober om 14u. Inschrijven verplicht 03 677 19 91 of info@vvvessen.be. € per kind. In elke groep kunnen 20 kleuters deelnemen

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder... KIEKIE soektog

Vanaf zaterdag tot 30/9 kan je deze leuke zoektocht met Zuid-Afrikaanse toets doen.Koop een boekje voor €5 en ga op weg voor een tocht van 33km. Deze fotozoektocht kwam tot stand door de samenwerking van gemeente Essen en de VVV. Een echte topper! Gewoon doen!! Direct prijs bij het indienen van je formulier.


Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel