ephameron - 'zo is mijn leven'

Wanneer : Van 9 december 2017 tot 25 maart 2018 (za van 14:00 tot 17:00, zo van 14:00 tot 17:00)
Locatie : elimart - elim, centrum voor psychotherapie
jagersdreef 100
2950 Kapellen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Eva Cardon (Ephameron) behaalde meestergraden in de Schilderkunst en de Illustratieve Vormgeving, en doceert momenteel aan twee kunsthogescholen in Vlaanderen. Ze werkt aan een doctoraat in de Kunsten waarvoor ze de artistieke autobiografie in het beeldverhaal onderzoekt. Haar werk doet verslag van een gevoelige kant van de wereld, en documenteert de intieme en onopvallende drama's die samen ...

Eva Cardon (Ephameron) behaalde meestergraden in de Schilderkunst en de Illustratieve Vormgeving, en doceert momenteel aan twee kunsthogescholen in Vlaanderen. Ze werkt aan een doctoraat in de Kunsten waarvoor ze de artistieke autobiografie in het beeldverhaal onderzoekt. Haar werk doet verslag van een gevoelige kant van de wereld, en documenteert de intieme en onopvallende drama's die samen een leven vormen. Onder pseudoniem Ephameron publiceert ze illustraties in o.a. The New York Times, De Standaard, De Tijd en Knack Weekend. Ze neemt deel aan en cureert tentoonstellingen over de hele wereld.
In de intieme ruimte van elimart toont ephameron naast bestaand werk een nieuwe reeks in waterverf gebaseerd op selfies van haar zoon.

Bron: UiTinVlaanderen.be

affiche ephameron
© erik desombere - ephameron

Contact informatie

Adres : jagersdreef 100
2950 Kapellen
Telefoon : 033171100

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven