Guido & Guy

Wanneer : zondag 28 mei 2017 van 11:57 tot 11:57
Locatie : Kapel Heuvels,
Waterstraat, 30
2950 Kapellen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Guido De Schepper: Roundback guitar, Banjo Guy Renders: Rhythm Guitar Met eigen repertorium van Nederlandstalige en Antwerpse Covers en eigenzinnige interpretaties van uitgezochte toffe nummers uit de Folk, Pop en kleinkunst geschiedenis. Twee gitaren, 2 stemmen met grappige, dan weer poëtische en soms ook uitbundige maar vooral zinnige lyriek. De bekende “Louis De ...

Guido De Schepper: Roundback guitar, Banjo
Guy Renders: Rhythm Guitar

Met eigen repertorium van Nederlandstalige en Antwerpse Covers en eigenzinnige interpretaties van uitgezochte toffe nummers uit de Folk, Pop en kleinkunst geschiedenis.
Twee gitaren, 2 stemmen met grappige, dan weer poëtische en soms ook uitbundige maar vooral zinnige lyriek.
De bekende “Louis De Zwerver”, “Mijne maat den Ben”, “Als de Bladeren vallen”, .... en ga zo maar door .... maar ook weer spiksplinternieuwe en verrassende nummers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

G & G
© Vera Jordens

Contact informatie

Adres : Waterstraat, 30
2950 Kapellen
Telefoon : +32 495 281 008

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Elfje Fien is weer wakker.

vertellingen gaan door op 9 april, 14 mei, 11 juni, 9 juli, 13 augustus, 10 september en 8 oktober om 14u. Inschrijven verplicht 03 677 19 91 of info@vvvessen.be. € per kind. In elke groep kunnen 20 kleuters deelnemen

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder... KIEKIE soektog

Vanaf zaterdag tot 30/9 kan je deze leuke zoektocht met Zuid-Afrikaanse toets doen.Koop een boekje voor €5 en ga op weg voor een tocht van 33km. Deze fotozoektocht kwam tot stand door de samenwerking van gemeente Essen en de VVV. Een echte topper! Gewoon doen!! Direct prijs bij het indienen van je formulier.


Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel