BALLEN 2.0 van DE GESTAMPTE MEISJES

Wanneer : zaterdag 16 juni 2018 van 20:30 tot 22:00
Locatie : 't Kerkske
Kapelsestraat 182
2950 Kapellen
Prijs : € 15,00 (Basistarief: 15,00 €)

Lieve mannen, Jullie hebben het niet makkelijk gehad de afgelopen tijd. De vrouw wordt steeds mannelijker. Het valt niet mee om daar goed mee om te gaan. De vertrouwde rolverdeling verdwijnt doordat vrouwen denken dat ze alles zelf moeten kunnen, en de man hierdoor minder nodig is. Dat is voor jullie een enorme sociale druk. Met als gevolg: de onzekere man. Maar mannen, wij, De Gestampte ...

Lieve mannen,

Jullie hebben het niet makkelijk gehad de afgelopen tijd. De vrouw wordt steeds mannelijker. Het valt niet mee om daar goed mee om te gaan. De vertrouwde rolverdeling verdwijnt doordat vrouwen denken dat ze alles zelf moeten kunnen, en de man hierdoor minder nodig is. Dat is voor jullie een enorme sociale druk. Met als gevolg: de onzekere man.

Maar mannen, wij, De Gestampte Meisjes, hebben jullie wél nodig. Wij vinden dat het tijd is om mannen weer op het voetstuk te zetten dat jullie verdienen. Dus mannen, deze is voor jullie.

In de nieuwe voorstelling van De Gestampte Meisjes staan mannen centraal. De meisjes willen de mannen bedanken. Esmée wilt de mannen van nu bedanken. Want door hen voelt Esmée zich een echte vrouw en blijft ze haar best doen om er zo goed mogelijk uit te zien. En Ymke wilt de mannen bedanken voor de liefde. Want zonder de mannen, had ze de liefde nooit op deze manier gevoeld.

Thenera is er niet over uit. Er zijn toch ook mannen die we niet willen bedanken?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Foto
© De Gestampte Meisjes

Contact informatie

Adres : Kapelsestraat 182
2950 Kapellen
Telefoon : 0485216474
Website : http://www.ktuna.be
E-Mail : avondtoilet@proximus.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel