Nacht van de Steenuil - VOLZET

Wanneer : zaterdag 31 maart 2018 van 18:30 tot 22:00
Locatie : Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren Brasschaat
HOLLEWEG 43
2950 Kapellen
Prijs : € 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

De werkgroep Steenuil van Natuurpunt Antwerpen Noord neemt voor de tweede maal deel aan de Nacht van de Steenuil. We starten de 'nacht' om 19 u met een presentatie  over het leven van onze steenuilen. Daarna maken we een wandeling rond het VOC op zoek naar de uilen. De wandeling eindigt rond 21.30 u.  De Nacht van de Steenuil gaat dit jaar door in het Vogelopvangcenter (VOC) van ...

De werkgroep Steenuil van Natuurpunt Antwerpen Noord neemt voor de tweede maal deel aan de Nacht van de Steenuil.


We starten de 'nacht' om 19 u met een presentatie  over het leven van onze steenuilen. Daarna maken we een wandeling rond het VOC op zoek naar de uilen. De wandeling eindigt rond 21.30 u. 


De Nacht van de Steenuil gaat dit jaar door in het Vogelopvangcenter (VOC) van Kapellen-Brasschaat, Holleweg 43, Kapellen. De deuren gaan open om 18.30 u. We ronden af om 22 u. Parking is er voldoende en pijlen van Natuurpunt wijzen je de weg. Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind met een heldere en droge avond.

Inschrijven is verplicht, daar er maar 35 deelnemers kunnen deelnemen. Kosten bedragen 5 euro p/p maar tijdens de pauze krijg je een frisdrank aangeboden. Je inschrijving is bevestigd nadat we het totale bedrag hebben ontvangen op het rekeningnummer BE77 2200 3405 7342 van Natuurpunt Antwerpen Noord met de vermelding Nacht van de Steenuil. 

Tot dan! 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Nacht van de Steenuil - VOLZET

Contact informatie

Adres : HOLLEWEG 43
2950 Kapellen
Telefoon : 03 541 58 25
Website : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwMGcGwxACy1YBf2T1NBWRFd1ISepk-aMK8n3GaX77iTYygg/viewform
E-Mail : antwerpennoord@natuurpunt.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel