Paardekooper

Wanneer : vrijdag 24 november 2017 van 20:20 tot 23:30
Locatie : Kapel Heuvels,
Waterstraat, 30
2950 Kapellen
Prijs : € 17,00 (Basistarief: 17,00 €; Voorverkoop: 14,00 €)

De KAS bluesavond zet een topper op de affiche: de Nederlandse blues formatie Paardekooper. Paardekooper is de naam van de band met de Nederlandse meester gitarist Bas Paardekooper. De band bestaat dit jaar 10 jaar en daarvoor zijn een reeks bijzondere activiteiten gestart, waaronder een live album tour langs een aantal van de betere zalen in Nederland, waar de optredens live worden opgenomen ...

De KAS bluesavond zet een topper op de affiche: de Nederlandse blues formatie Paardekooper.
Paardekooper is de naam van de band met de Nederlandse meester gitarist Bas Paardekooper.
De band bestaat dit jaar 10 jaar en daarvoor zijn een reeks bijzondere activiteiten gestart, waaronder een live album tour langs een aantal van de betere zalen in Nederland, waar de optredens live worden opgenomen om later een volledig live album uit te brengen.
De band toert veelvuldig in Nederland, maar stond al op Blues Peer en vele andere festivals in Duitsland, Scandinavië en Engeland.

Niet alleen de band, maar ook Bas Paardekooper als gitarist is een veel gevraagd man door nationale en internationale sterren om op het podium mee te spelen.

Daarbij is bas niet alleen een geweldig gitarist, maar is hij ook nog gezegend met een geweldige stem....en dat zijn er maar heel erg weinig.
De band speelt blues-rock van eigen hand, maar schuwt een gevoelige ballad net zo min als onverwachte breaks en overgangen in hun muziek met her en der en flinke dot soul uit de Hamond en strot van toetsenist Wouter.
De band is strak, gedreven en vol overgave. Kortom:
Een kennismaking met Paardekooper is er een die je niet meer vergeet en zorgt voor een verlangen naar meer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Paardekooper
© Bas Paardekooper

Contact informatie

Adres : Waterstraat, 30
2950 Kapellen
Website : http://app.mijnevent.be/nl/default/events/organizer/p/1/distribution-id/103594

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel