Voordrachtavond over de Sociale Zekerheid

Wanneer : di 21/11/17 van 19:30 tot 22:00
Locatie : Zaal De Kroon
Oud Gemeentehuis
2950 Kapellen
Prijs : € 0,00

Uiteenzetting door Gastspreker Jürgen Constandt, algemeen directeur van het VNZ : naar een Vlaamse sociale zekerheid en de rol van de mutualistische sector daarbij. De omvang en complexiteit van de sociale zekerheid wordt uitvoerig uit de doeken gedaan. Er wordt uiteraard ook stilgestaan bij de verschillende uitdagingen en argumenten voor een eigen Vlaamse sociale zekerheid. De jaarlijkse ...

Uiteenzetting door Gastspreker Jürgen Constandt, algemeen directeur van het VNZ : naar een Vlaamse sociale zekerheid en de rol van de mutualistische sector daarbij.

De omvang en complexiteit van de sociale zekerheid wordt uitvoerig uit de doeken gedaan. Er wordt uiteraard ook stilgestaan bij de verschillende uitdagingen en argumenten voor een eigen Vlaamse sociale zekerheid. De jaarlijkse geldstroom naar Wallonië is immers niet de enige reden voor deze Vlaamse eis. Ook de rol van de mutualistische sector zal tijdens deze lezing aan bod komen. Stof genoeg dus voor een levendig debat! De toegang is gratis en een hapje en een drankje wordt voorzien. Organisatie door FVV.


Contact informatie

Adres : Oud Gemeentehuis
2950 Kapellen
E-Mail : gezinsbond.kapellen@gmail.com

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel