Plechtige Pontificale Eucharistieviering - Sacramentsprocessie

Wanneer : zaterdag 17 maart 2018 van 11:00 tot 17:00
Locatie : Sint-Jacobuskerk
Kerkplein
2950 Kapellen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Plechtige Pontificale Eucharistieviering, voorgegaan door Kardinaal Jozef De Kesel, ter gelegenheid van het feest van de Heilige Jozef. Plaats: Kerk Sint-Jacobus de Meerdere in Kapellen-Centrum om 11u. De viering wordt opgeluisterd door het koor Con Amore uit Ekeren, o.l.v. Veerle Claessens, door organist Jean De Clippeleir, met medewerking van Chiro JOKA. Sacramentsprocessie om 14 u 30 ...

Plechtige Pontificale Eucharistieviering, voorgegaan door Kardinaal Jozef De Kesel, ter gelegenheid van het feest van de Heilige Jozef. Plaats: Kerk Sint-Jacobus de Meerdere in Kapellen-Centrum om 11u. De viering wordt opgeluisterd door het koor Con Amore uit Ekeren, o.l.v. Veerle Claessens, door organist Jean De Clippeleir, met medewerking van Chiro JOKA.

Sacramentsprocessie om 14 u 30 vanuit de kerk naar de Sint-Jozefkapel aldaar, plechtig Lof en Zegen, daarna verering van de Relikwie. Nieuwe Wijk 13-14, Kapellen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Foto van kapel Sint-Jozef in Kapellen
© Jean De Clippeleir - Pastorale Eenheid HH. Jacobus en Antonius

Contact informatie

Adres : Kerkplein
2950 Kapellen
Telefoon : 0474595298
E-Mail : jeandeclippeleir@gmail.com

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel