Pulptuur 2018

Wanneer : zondag 1 juli 2018 van 13:00 tot 23:00
Locatie : Gemeentepark
Dorpsstraat
2950 Kapellen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Jungle Fever op Pulptuur Er staan dit jaar weer heel wat pareltjes op de Pulptuuraffiche. Ontdek op zondag 1 juli in het gemeentepark lokaal talent, maar ook een aantal grote namen op de zes podia van het gratis familiefestival. Radio Guga opent Pulptuur om 13.00 uur op podium Vijver. Daarna volgen andere toppers: Zannemie en de Bende brengt een echt kinderconcert, je kan meezingen met ...

Jungle Fever op Pulptuur

Er staan dit jaar weer heel wat pareltjes op de Pulptuuraffiche. Ontdek op zondag 1 juli in het gemeentepark lokaal talent, maar ook een aantal grote namen op de zes podia van het gratis familiefestival.

Radio Guga opent Pulptuur om 13.00 uur op podium Vijver. Daarna volgen andere toppers: Zannemie en de Bende brengt een echt kinderconcert, je kan meezingen met Ingeborg, Johnny Trash brengt comedy in de tent aan de Watertoren, SONS maakt er een stevig feestje van op podium Atletiek, Jean Bosco Safari brengt een tribute aan The Beatles in de Rozentuin en in de kerk geniet je van Philippe Thuriot op accordeon. Nele Needs a Holiday en DJ Team Gomoris brengen de zomer naar podium Vijver. Aan podium Basket vind je allerhande dansoptredens zoals een workshop Afrikaanse Dans en aan de speeltuin staat het kinderdorp met De Circus Boerderij! Geniet van de circusshow of word zelf circusartiest tijdens de workshop.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Pulptuur
© Pulptuur

Contact informatie

Adres : Dorpsstraat
2950 Kapellen
Telefoon : 03 660 67 50
Website : http://www.pulptuur.be
E-Mail : cultuur@kapellen.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel