GESPREKSAVOND MET GUILLAUME VAN DER STIGHELEN op basis van zijn boek SAMEN DOOR EEN DEUR

Wanneer : dinsdag 20 maart 2018 van 20:00 tot 22:00
Locatie : De Kroon
antwerpsesteenweg 2
2950 Kapellen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €; Niet leden: 5,00 €)

De ondertitel van het boek dat hij bespreekt is : Hoe wij, kinderen van de Verlichting, onze samenleving moeten beschermen. Nu de westerse seculiere waarden belaagd worden door religieuze fanatici en door onze eigen gemakzucht, steekt Van der Stighelen zijn licht op bij actuele denkers en geestelijke leiders voor de belangrijkste reclameopdracht van zijn leven : de eigentijdse aanprijzing van ...

De ondertitel van het boek dat hij bespreekt is : Hoe wij, kinderen van de Verlichting, onze samenleving moeten beschermen.
Nu de westerse seculiere waarden belaagd worden door religieuze fanatici en door onze eigen gemakzucht, steekt Van der Stighelen zijn licht op bij actuele denkers en geestelijke leiders voor de belangrijkste reclameopdracht van zijn leven : de eigentijdse aanprijzing van onze verlichte waarden. Iedereen wordt gelijk behandeld, iedereen is vrij en iedereen zorgt voor elkaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact informatie

Adres : antwerpsesteenweg 2
2950 Kapellen

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel