Dag van de Ambachten - Tif Jewel Design

Wanneer : zondag 26 november 2017 van 11:00 tot 17:00
Locatie : Tif Jewel Design
Hoogboomsteenweg 219
2950 Kapellen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Smeden, zagen, vijlen, solderen zijn alledaagse handelingen die met veel precisie en liefde voor het vak uitgevoerd worden in het atelier. Ons ambacht als goudsmid staat centraal maar wordt vormgegeven in een moderner jasje: hedendaagse juwelen met net dat tikkeltje meer. Op zondag 26 november lichten we een tipje van de sluier op hoe onze juwelen worden gemaakt. Je krijgt een overzicht te ...

Smeden, zagen, vijlen, solderen zijn alledaagse handelingen die met veel precisie en liefde voor het vak uitgevoerd worden in het atelier. Ons ambacht als goudsmid staat centraal maar wordt vormgegeven in een moderner jasje: hedendaagse juwelen met net dat tikkeltje meer.
Op zondag 26 november lichten we een tipje van de sluier op hoe onze juwelen worden gemaakt. Je krijgt een overzicht te zien in ons atelier/galerij hoe er stap voor stap een juweel ontstaat. Je kunt ons aan de werkbank zien werken en uiteraard zijn onze juwelen ook te bewonderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Dag van de Ambachten - Tif Jewel Design
© Tif Jewel Design

Contact informatie

Adres : Hoogboomsteenweg 219
2950 Kapellen
Telefoon : 03/313.42.52
Website : http://www.tif.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel