Dag van de Ambachten - Tif Jewel Design

Wanneer : zondag 26 november 2017 van 11:00 tot 17:00
Locatie : Tif Jewel Design
Hoogboomsteenweg 219
2950 Kapellen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Smeden, zagen, vijlen, solderen zijn alledaagse handelingen die met veel precisie en liefde voor het vak uitgevoerd worden in het atelier. Ons ambacht als goudsmid staat centraal maar wordt vormgegeven in een moderner jasje: hedendaagse juwelen met net dat tikkeltje meer. Op zondag 26 november lichten we een tipje van de sluier op hoe onze juwelen worden gemaakt. Je krijgt een overzicht te ...

Smeden, zagen, vijlen, solderen zijn alledaagse handelingen die met veel precisie en liefde voor het vak uitgevoerd worden in het atelier. Ons ambacht als goudsmid staat centraal maar wordt vormgegeven in een moderner jasje: hedendaagse juwelen met net dat tikkeltje meer.
Op zondag 26 november lichten we een tipje van de sluier op hoe onze juwelen worden gemaakt. Je krijgt een overzicht te zien in ons atelier/galerij hoe er stap voor stap een juweel ontstaat. Je kunt ons aan de werkbank zien werken en uiteraard zijn onze juwelen ook te bewonderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Dag van de Ambachten - Tif Jewel Design
© Tif Jewel Design

Contact informatie

Adres : Hoogboomsteenweg 219
2950 Kapellen
Telefoon : 03/313.42.52
Website : http://www.tif.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder... Den engel en den ezel

Ludieke theatervertelling op vrijdag 1 december om 19.30u. Acteur/verteller Zjosfinks neemt ons weer mee voor een leuk verhaal tijdens een wandelingetje van 1.5km. We starten aan ons gezellig pleintje. €10 p.p. lekker drankje en overheerlijke soep inbegrepen.

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel