Tentoonstelling Afstudeerders Sint-Lucas Kapellen DKO

Wanneer : Van za 23 juni 2018 10:00 tot zo 24 juni 2018 17:00
Locatie : Sint-Lucas Academie voor Beeldende Kunsten
Bauwinlaan 1
2950 Kapellen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

De cursisten van de hogere graad tonen met veel trots hun afstudeerproject. Ze tonen kunstwerken uit verschillende domeinen: Tekenkunst, Modeltekenen, Grafiek, Project atelier, Schilderkunst en Klassiek atelier. Iedereen is welkom. Deze tentoonstelling is enkel te zien in Sint-Lucas Kapellen, Bauwinlaan 1, Kapellen. 2de verdieping. Op de andere locaties is er op dat moment geen tentoonstelling.

De cursisten van de hogere graad tonen met veel trots hun afstudeerproject. Ze tonen kunstwerken uit verschillende domeinen: Tekenkunst, Modeltekenen, Grafiek, Project atelier, Schilderkunst en Klassiek atelier. Iedereen is welkom.
Deze tentoonstelling is enkel te zien in Sint-Lucas Kapellen, Bauwinlaan 1, Kapellen. 2de verdieping. Op de andere locaties is er op dat moment geen tentoonstelling.

Bron: UiTinVlaanderen.be

affiche
© SINT_LUCAS Kapellen

Contact informatie

Adres : Bauwinlaan 1
2950 Kapellen
Website : http://www.st-lucas-kapellen.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel