Thema-avond Gros – Proef het Zuiden

Wanneer : dinsdag 21 november 2017 van 19:00 tot 22:00
Locatie : Dienstencentrum De Groten Uitleg
Kerkeneind 20
2920 Kalmthout

Projecten internationale samenwerking Jaarlijks ondersteunt de gemeente Kalmthout verschillende projecten in het Zuiden via de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking, of GROS. Met projectwerking wil de gemeente een steentje bijdragen tot een duurzame ontwikkeling, een betere levenskwaliteit en een toekomstperspectief voor het Zuiden. De ondersteunde projecten verlopen in ...

Projecten internationale samenwerking
Jaarlijks ondersteunt de gemeente Kalmthout verschillende projecten in het Zuiden via de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking, of GROS. Met projectwerking wil de gemeente een steentje bijdragen tot een duurzame ontwikkeling, een betere levenskwaliteit en een toekomstperspectief voor het Zuiden. De ondersteunde projecten verlopen in samenwerking met de lokale inwoners en met wederzijds respect.
Tijdens de thema-avond komen enkele sprekers vertellen over hun realisaties en ervaringen met projecten in het Zuiden. Die avond nemen zij ons mee naar Peru, Filipijnen, Burkina Faso en Democratische Republiek Congo.
Dit jaar maken wij er iets extra speciaal van. Wij zullen je verrassen met (h)eerlijke proevertjes van het Zuiden.
Tijdens de pauze en bij afloop van de avond biedt de gemeente traditiegetrouw ook een (h)eerlijk drankje aan. Iedereen is van harte welkom.
Meer info: Milieudienst, 03 620 22 61, milieu@kalmthout.be

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact informatie

Adres : Kerkeneind 20
2920 Kalmthout
Telefoon : 03 641 63 54
E-Mail : dienstencentrum@ocmwkalmthout.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel