Benieuwd naar een grensoverschrijdend natuurproject?

Wanneer : zaterdag 20 mei 2017 van 10:00 tot 12:00
Locatie : Wortelpaadje langs Verbindingsstraat
Verbindingsstraat
2920 Kalmthout
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Met het Europese LIFE project HELVEX slaan het Grenspark en partners aan beide landsgrenzen tussen Nederland en België (Natuurpunt, Agentschap voor Natuur & Bos en Natuurmonumenten) de handen in elkaar om de natuurwaarden te vergroten. Onder leiding van een natuurgids verken je het gebied en krijg je meer uitleg over de werken in dit grootschalig natuurproject. Wilt u meer weten over de ...

Met het Europese LIFE project HELVEX slaan het Grenspark en partners aan beide landsgrenzen tussen Nederland en België (Natuurpunt, Agentschap voor Natuur & Bos en Natuurmonumenten) de handen in elkaar om de natuurwaarden te vergroten. Onder leiding van een natuurgids verken je het gebied en krijg je meer uitleg over de werken in dit grootschalig natuurproject. Wilt u meer weten over de geplande werken in het gebied Nolse Duinen en Stappersven? Kom dan een kijkje nemen.

Opgelet het startpunt is enkel te voet of met de fiets bereikbaar. Als je met de auto komt, moet je parkeren op parking Noord of parking Zuid langs de verbindingsstraat. Je moet dan nog een half uurtje stappen tot aan het vertrekpunt. (detailkaart zie http://www.grensparkzk.be/agenda/excursie-met-natuurgids-helvex-life-project-nolse-duinenstappersven )

Deze activiteit vindt plaats in het kader van 'De natuur is jarig' en wordt georganiseerd door de LIFE Helvex en het Grenspark.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wandeling
© LIFE Helvex

Contact informatie

Adres : Verbindingsstraat
2920 Kalmthout
E-Mail : info@grensparkzk.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder... Den engel en den ezel

Ludieke theatervertelling op vrijdag 1 december om 19.30u. Acteur/verteller Zjosfinks neemt ons weer mee voor een leuk verhaal tijdens een wandelingetje van 1.5km. We starten aan ons gezellig pleintje. €10 p.p. lekker drankje en overheerlijke soep inbegrepen.

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel