Zomerse fietstocht

Wanneer : dinsdag 17 juli 2018 van 14:00 tot 17:00
Locatie : LDC Kruisbos
Kapellensteenweg 81
2920 Kalmthout
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Zomertijd is fietstijd. We slaan de benen uit voor een fietstocht van 25 km door Kalmthout en omstreken. Onder leiding van onze gids Hugo verkennen we de mooiste plekjes. Uiteraard houden we onderweg halt op een zonnig terrasje. Vertrek en aankomst aan het onthaal van het LDC Kruisbos. Deelname is gratis, maar inschrijven is wel noodzakelijk aan de balie van het LDC Kruisbos, op werkdagen van ...

Zomertijd is fietstijd. We slaan de benen uit voor een fietstocht van 25 km door Kalmthout en omstreken. Onder leiding van onze gids Hugo verkennen we de mooiste plekjes. Uiteraard houden we onderweg halt op een zonnig terrasje. Vertrek en aankomst aan het onthaal van het LDC Kruisbos.
Deelname is gratis, maar inschrijven is wel noodzakelijk aan de balie van het LDC Kruisbos, op werkdagen van 9 tot 16.30 uur, via tel. 03 620 11 60 of via ldc.kruisbos@gza.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Zomerse fietstocht
© LDC Kruisbos

Contact informatie

Adres : Kapellensteenweg 81
2920 Kalmthout
Telefoon : 03 620 11 60
E-Mail : ldc.kruisbos@gza.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel