ATV-vertellingen met Nele Goossens

Wanneer : maandag 16 juli 2018 van 20:00 tot 21:30
Locatie : Arboretum Kalmthout
Heuvel 8
2920 Kalmthout
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

ATV komt deze zomer weer naar je toe! Zes boeiende vertellers brengen straffe verhalen op een prachtige locatie bij jou in de buurt. Ideaal voor een zomers avondje uit! Op maandag 16 juli 2018 is ATV te gast in Kalmthout. Afspraak om 20u in het Arboretum (deuren open om 19u). Toch een bui die dag? Dan vindt de vertelling plaats in Landgoed De Markgraaf (Kastanjedreef 59). Hou de website en ...

ATV komt deze zomer weer naar je toe! Zes boeiende vertellers brengen straffe verhalen op een prachtige locatie bij jou in de buurt. Ideaal voor een zomers avondje uit!

Op maandag 16 juli 2018 is ATV te gast in Kalmthout. Afspraak om 20u in het Arboretum (deuren open om 19u). Toch een bui die dag? Dan vindt de vertelling plaats in Landgoed De Markgraaf (Kastanjedreef 59). Hou de website en facebookpagina van Kalmthout in't oog.

‘Dag Janine en dag José’ is Nele haar derde zelfgeschreven onewomanshow. Het is een luchtige vertelling over het leven van alledag maar met onderliggend een gevoelige noodkreet om een integer bestaan. Een niéuw bestaan, als het mag van hierboven.

Argeloos grappig, snel en gevarieerd, maar dus zeker ook een tikkeltje literair.
Herkenbaar voor ieder die zich, in deze jachtige wereld, een beetje een houvast bijeen droomt.

Toegang is gratis. Je hoeft enkel je eigen stoeltje mee te brengen. We raden ook iedereen aan om met de trein, fiets of te voet te komen.
Tot dan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Nele Goossens
© Tim De Backer

Contact informatie

Adres : Heuvel 8
2920 Kalmthout
Telefoon : 03 620 22 66
Website : http://www.atv.be
E-Mail : cultuur@kalmthout.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel