Wandeling naar 't Kotje der Herinnering

Wanneer : woensdag 20 juni 2018 van 00:00 tot 23:59
Locatie : LDC Kruisbos
Kapellensteenweg 81
2920 Kalmthout
Prijs : € 3,00 (Basistarief: 3,00 €)

Frans Jochems begon 30 jaar geleden met het verzamelen van oud gereedschap. Deze hobby liep uit de hand met als resultaat 't Kotje der Herinnering, een klein museum in Frans' tuin in Kalmthout vol gereedschappen en gebruiksvoorwerpen van oude ambachten. We maken een wandeling naar het Kotje, waar Frans ons opwacht met boeiende verhalen en een kopje koffie of thee. De wandeling is een kleine 2 ...

Frans Jochems begon 30 jaar geleden met het verzamelen van oud gereedschap. Deze hobby liep uit de hand met als resultaat 't Kotje der Herinnering, een klein museum in Frans' tuin in Kalmthout vol gereedschappen en gebruiksvoorwerpen van oude ambachten. We maken een wandeling naar het Kotje, waar Frans ons opwacht met boeiende verhalen en een kopje koffie of thee. De wandeling is een kleine 2 km of ongeveer een halfuurtje stappen. Na afloop wandelen we terug naar het dienstencentrum.
Inschrijven is noodzakelijk aan de balie van LDC Kruisbos tot 15 juni, tel. 03 620 11 60 of via mail ldc.kruisbos@gza.be. Maximaal 20 deelnemers.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact informatie

Adres : Kapellensteenweg 81
2920 Kalmthout
Telefoon : 03 620 11 60
E-Mail : ldc.kruisbos@gza.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel