CoderDojo Kalmthout

Wanneer : zaterdag 16 juni 2018 van 14:00 tot 16:30
Locatie : Bibliotheek Kalmthout
Kerkeneind 23
2920 Kalmthout
Prijs : € 0,00

CoderDojo maakt van programmeren een superleuke en leerrijke ervaring! We gaan aan de slag met gratis software. Scratch leert je de basisprincipes van programmeren die in elke programmeertaal terugkomen. Maar ook met Robomind en Gamesalad. Ben jij gebeten om al spelenderwijs te leren programmeren, websites maken, apps en spelletjes ontwikkelen enzovoort?! Bib Kalmthout en CoderDojo bundelen ...

CoderDojo maakt van programmeren een superleuke en leerrijke ervaring! We gaan aan de slag met gratis software. Scratch leert je de basisprincipes van programmeren die in elke programmeertaal terugkomen. Maar ook met Robomind en Gamesalad.

Ben jij gebeten om al spelenderwijs te leren programmeren, websites maken, apps en spelletjes ontwikkelen enzovoort?! Bib Kalmthout en CoderDojo bundelen samen hun krachten. Kinderen ontmoeten gelijkgestemde deelnemers en laten elkaar zien waaraan ze gewerkt hebben. CoderDojo maakt van ontwikkelen en programmeren een superleuke, keigezellige en megatoffe leerervaring. Enkele programma’s waarmee gewerkt gaat worden zijn Scratch, Robomind en Gamesalad.

Dit event is voor jongens en meisjes van 7 tot 18 jaar, en gaat door op zaterdagnamiddag van 14u00 tot 16u30 in Bib Kalmthout. Deelnemen is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt en de kinderen dienen begeleid te worden door een ouder. Ook brengt elke deelnemer zelf een laptop mee. Als je er geen hebt, dan geef je op voorhand een seintje.
Schrijf dus snel in via www.eventbrite.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Coderdojo
© Coderdojo

Contact informatie

Adres : Kerkeneind 23
2920 Kalmthout
Website : http://www.eventbrite.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel