Workshop (Faal)angst

Wanneer : zaterdag 16 juni 2018 van 00:00 tot 23:59
Locatie : boogart
Statiestraat 2
2920 Kalmthout
Prijs : € 25,00 (Basistarief: 25,00 €)

Is je kind bang om fouten te maken? Maakt je kind zich verschrikkelijk druk in een toets op school? Heeft jouw kind soms onverklaarbare buikpijn? Piekert je kind vaak, en ligt hij/zij wakker in bed? Dan is de workshop op 16/06 vast iets voor jullie! (Faal)angst is een gemeen monster... Tijdens deze workshop leren de kinderen dat ze dit monstertje te baas kunnen. We geven ze de tools via leuke ...

Is je kind bang om fouten te maken? Maakt je kind zich verschrikkelijk druk in een toets op school? Heeft jouw kind soms onverklaarbare buikpijn? Piekert je kind vaak, en ligt hij/zij wakker in bed?
Dan is de workshop op 16/06 vast iets voor jullie!

(Faal)angst is een gemeen monster... Tijdens deze workshop leren de kinderen dat ze dit monstertje te baas kunnen. We geven ze de tools via leuke en creatieve oefeningen om de negatieve, onzekere gevoelens om te buigen naar positieve gedachten. Zo staan ze sterker in hun schoenen 😉👍 Schrijf je snel in!

van 7 jaar tot 12 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact informatie

Adres : Statiestraat 2
2920 Kalmthout
Telefoon : 0496 75 05 39
Website : http://www.kleine-helden.be
E-Mail : info@kleine-helden.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel