Familieopstellingen in Kalmthout

Wanneer : vrijdag 13 juli 2018 van 18:00 tot 22:00
Locatie : Trefpunt Heide
Statielei 9
2920 Kalmthout
Prijs : € 44,00 (Basistarief: 44,00 €; Vraagsteller: 66,00 €)

Voor wie verlangt naar persoonlijk groeien en betere relaties. Karin en Joke heten jullie graag van harte welkom in de wondere wereld van familieopstellingen. Een wereld waar zij thuisgekomen zijn in nieuwsgierigheid, diepgang en het deel uitmaken van een groter geheel. Dit brengen ze nu met hart en ziel naar Kalmthout. Familieopstellingen tonen op een eenvoudige, verrassende manier de ...

Voor wie verlangt naar persoonlijk groeien en betere relaties.
Karin en Joke heten jullie graag van harte welkom in de wondere wereld van familieopstellingen. Een wereld waar zij thuisgekomen zijn in nieuwsgierigheid, diepgang en het deel uitmaken van een groter geheel. Dit brengen ze nu met hart en ziel naar Kalmthout.

Familieopstellingen tonen op een eenvoudige, verrassende manier de verstrikkingen in een familie waarvan de oorsprong soms generaties terug ligt. We werken met een groep representanten die de plaats innemen van de verschillende familieleden en zo de antwoorden voor de opsteller zichtbaar maken.
Door inzicht te krijgen in het familiesysteem worden de verstrikkingen geheeld en kan je meer ten volle in het leven gaan staan. Deze heling geld voor alle aanwezigen waardoor iedereen met waardevolle inzichten en een (liefde)vol gevoel naar huis gaat.

Deze dag kan doorgaan vanaf 7 inschrijvingen. Ben je er graag bij, meld je dan zeker aan door een mail te sturen naar info@gezichtsreflexologie.be met daarin de vermelding of je:
Optie 1: komt als deelnemer en daarvoor €44 betaalt.
Optie 2: komt met een vraag voor een opstelling en daarvoor €66 betaalt. Enkel voor mensen die reeds ervaring hebben met familieopstellingen. Er is ruimte voor twee opstellingen per dag.
Inschrijven op voorhand graag.
Van harte Welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

familie opstellingen
© vrij van rechten

Contact informatie

Adres : Statielei 9
2920 Kalmthout
E-Mail : info@gezichtsreflexologie.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.be



Naar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Met ne baksteen in de maag

Begeleide wandeling met onze gids Leo. Deze wandeling gaat door op zondag 17 maart 2019 om 13.30u. We vertrekken aan T&T in de Huybergsebaan 164 - 2910 Essen €2 per persoon Inschrijven:info@vvvessen.be of 03 677 19 91

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel