Nieuwjaarsconcert met An De Ridder en Mike Smeulders

Wanneer : zondag 28 januari 2018 van 14:30 tot 17:00
Locatie : Mimuze
Brasschaatsteenweg 268 B
2920 Kalmthout
Prijs : € 16,00 (Basistarief: 16,00 €; 8 t/m 14 jaar: 10,00 €; aan de kassa: 18,00 €)

Zoals het hoort voor een goed nieuwjaarsconcert staat ook in 2018 weer veel fraais uit de wereld van opera en operette op het programma. Het grote gebaar, passionele gevoelens, intimiteit, aanstekelijke vrolijkheid én virtuositeit zullen het concert zijn typisch karakter geven. Beroemdheden als Georges Bizet, Jules Massenet, Jacques Offenbach en andere componisten uit de Franse grand opéra: An ...

Zoals het hoort voor een goed nieuwjaarsconcert staat ook in 2018 weer veel fraais uit de wereld van opera en operette op het programma. Het grote gebaar, passionele gevoelens, intimiteit, aanstekelijke vrolijkheid én virtuositeit zullen het concert zijn typisch karakter geven.

Beroemdheden als Georges Bizet, Jules Massenet, Jacques Offenbach en andere componisten uit de Franse grand opéra: An De Ridder, onze Kalmthoutse sopraan en bezielster van het jaarlijkse nieuwjaarsconcert, aarzelt niet om de grote namen te programmeren en die af te wisselen met muzikale schoonheid uit o.a. Italië en Spanje en met uitstapjes naar de wereld van de operette.

Het zal geen verrassing zijn dat An De Ridder niet alleen komt, maar naar eigen zeggen zoals steeds “fantastische collega’s” meebrengt: een mezzosopraan en een tenor die optredens op internationale podia in hun agenda hebben staan en de Zuid-Afrikaanse pianiste Jeanne-Minette Cilliers-Richards die er ook in 2017 bij was. Zij begon als driejarige met pianospelen en reeg nadien de prijzen aan mekaar. Critici gaven haar de titel “dichteres op piano”. Een geweldige medespeelster voor de zangers.

Mike Smeulders, net als An geboren en getogen Kalmthoutenaar, krijgt als multi-getalenteerd musicus met zijn accordeon en met zijn rijke muzikaliteit weerom een bijzondere plaats in het geheel, zowel als solist als in boeiend samenspel met zang en piano.

Bron: UiTinVlaanderen.be

An De Ridder
© An De Ridder

Contact informatie

Adres : Brasschaatsteenweg 268 B
2920 Kalmthout
Telefoon : 03 620 22 67
Website : http://kalmthout.be/tickets
E-Mail : cultuur@kalmthout.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel