Workshop Winterbomen

Wanneer : woensdag 31 januari 2018 van 10:00 tot 11:45
Locatie : LDC Kruisbos
Kapellensteenweg 81
2920 Kalmthout
Prijs : € 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Kijken naar bomen in de winter lijkt misschien vreemd, omdat er op het eerste gezicht niet veel te bekijken valt. Niets is minder waar. De bladtooi, die er dan niet meer is, vormt maar één aspect van een boom. De andere kenmerken komen in de winterperiode veel beter tot hun recht. Silhouet, structuur, knopvorm... zijn zeker zo specifiek en bepalend voor de soort als de vorm van zijn blad. In ...

Kijken naar bomen in de winter lijkt misschien vreemd, omdat er op het eerste gezicht niet veel te bekijken valt. Niets is minder waar. De bladtooi, die er dan niet meer is, vormt maar één aspect van een boom. De andere kenmerken komen in de winterperiode veel beter tot hun recht. Silhouet, structuur, knopvorm... zijn zeker zo specifiek en bepalend voor de soort als de vorm van zijn blad. In deze workshop nemen we deze, anders verborgen, kenmerken onder de loep en leren we kijken naar wat een boom is, in zijn pure naaktheid.
Inschrijven noodzakelijk aan de balie van LDC Kruisbos, elke werkdag tussen 10 en 11.30 uur en 14 en 16 uur, tel. 03 620 11 60 of via ldc.kruisbos@gza.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact informatie

Adres : Kapellensteenweg 81
2920 Kalmthout
Telefoon : 03 620 11 60
E-Mail : ldc.kruisbos@gza.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel