Heide Leeft! Acht van Heide, Retrokoers & Retromarktje

Wanneer : vrijdag 3 augustus 2018 van 17:00 tot 23:00
Locatie : Sint-Jozefkerk Heide
Heidestatieplein
2920 Kalmthout

Op vrijdag 3 augustus trachten wij opnieuw leven te brengen in het centrum van Heide. Wij doen dit voor de vierde maal met een wieleractiviteit. Vroeg in de avond organiseren wij een retrokoers. Renners met oudere fietsen en oudere koerskledij kleuren het straatbeeld. Voor de derde maal gaat ook het retromarktje door op het Heidestatieplein. Hier zal je allerlei oud wielermateriaal zoals ...

Op vrijdag 3 augustus trachten wij opnieuw leven te brengen in het centrum van Heide. Wij doen dit voor de vierde maal met een wieleractiviteit. Vroeg in de avond organiseren wij een retrokoers. Renners met oudere fietsen en oudere koerskledij kleuren het straatbeeld. Voor de derde maal gaat ook het retromarktje door op het Heidestatieplein. Hier zal je allerlei oud wielermateriaal zoals fietsen en kledij kunnen bewonderen of zelfs kopen. We hebben ook weer een aantal prijzen ter beschikking voor het aanwezige publiek. Een jury zal enkele mensen belonen die op een originele retro-manier naar de wedstrijd komen kijken.
Rondom dit gebeuren willen we sfeer brengen in Heide en samen met de plaatselijke bevolking opnieuw genieten van een sfeervolle avond. De start en de aankomstzone wordt voorzien in de Max Temmermanlaan ter hoogte van de kerk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Acht van Heide
© Patrick namens VZW WIEKA

Contact informatie

Adres : Heidestatieplein
2920 Kalmthout

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel