Bloeiende Hamamelis

Wanneer : zaterdag 27 januari 2018 van 14:30 tot 16:30
Locatie : Arboretum Kalmthout
Heuvel 8
2920 Kalmthout
Prijs : € 10,50 (Basistarief: 10,50 €)

De verzameling hamamelisplanten (toverhazelaars) van Kalmthout is de grootste van heel Europa. Wanneer alle andere planten nog in winterslaap zijn herleven en bloeien deze struiken met een weelde aan kleuren waar je helemaal warm van wordt. Een gids vertelt je honderduit over de vele soorten die het arboretum rijk is. Vooraf inschrijven is verplicht.

De verzameling hamamelisplanten (toverhazelaars) van Kalmthout is de grootste van heel Europa. Wanneer alle andere planten nog in winterslaap zijn herleven en bloeien deze struiken met een weelde aan kleuren waar je helemaal warm van wordt. Een gids vertelt je honderduit over de vele soorten die het arboretum rijk is.
Vooraf inschrijven is verplicht.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact informatie

Adres : Heuvel 8
2920 Kalmthout
E-Mail : marieke.janssens@telenet.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel