Film: Happy End

Wanneer : donderdag 21 juni 2018 van 20:00 tot 22:00
Locatie : OKA-centrum
Kapellensteenweg 234
2920 Kalmthout
Prijs : € 6,00 (Basistarief: 6,00 €)

Frans drama (2017) Regie: Michael Haneke. Met Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant, Mathieu Kassovitz, Fantine Harduin, Franz Rogowski e.a. Speelduur: 107 min Een disfunctioneel gezin uit de gegoede burgerij van Europa. De steenrijke familie Laurent vormt met haar florerende bouwmaatschappij een schril contrast met het verlepte Calais waar ze wonen. De havenstad aan de Noord-Franse kust ...

Frans drama (2017) Regie: Michael Haneke. Met Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant, Mathieu Kassovitz, Fantine Harduin, Franz Rogowski e.a.
Speelduur: 107 min
Een disfunctioneel gezin uit de gegoede burgerij van Europa. De steenrijke familie Laurent vormt met haar florerende bouwmaatschappij een schril contrast met het verlepte Calais waar ze wonen. De havenstad aan de Noord-Franse kust kamt met armoede en - door de nabijheid van Groot-Brittannië - grote vluchtelingenstromen. Een op het oog geslaagd en voor de buitenwereld schijnbaar gelukkig gezelschap, waar in de tussentijd elk van hen in stilte worstelt met innerlijke demonen en dat wat van hen verwacht wordt.
Toegang: 6 euro, incl. drankje

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact informatie

Adres : Kapellensteenweg 234
2920 Kalmthout
Telefoon : 03 298 55 77
Website : http://www.okacentrum.com
E-Mail : info@okacentrum.com

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel