Speelbabbel

Wanneer : woensdag 13 juni 2018 van 09:00 tot 11:30
Locatie : Huis van het Kind
Kapellensteenweg 170
2920 Kalmthout
Prijs : € 0,00

De speelbabbel is een plek waar je kind (0 tot 3 jaar) kan spelen met andere kindjes, dicht bij jou op verkenning kan gaan en nieuw speelgoed kan ontdekken. De speelbabbel is voor jou als ouder, grootouder of andere vertrouwenspersoon een aangename ruimte waar je met een kopje koffie of thee in een gezellige en ontspannen sfeer kan spelen met je kind. Je kan er je verhaal kwijt, praten met ...

De speelbabbel is een plek waar je kind (0 tot 3 jaar) kan spelen met andere kindjes, dicht bij jou op verkenning kan gaan en nieuw speelgoed kan ontdekken.

De speelbabbel is voor jou als ouder, grootouder of andere vertrouwenspersoon een aangename ruimte waar je met een kopje koffie of thee in een gezellige en ontspannen sfeer kan spelen met je kind. Je kan er je verhaal kwijt, praten met andere ouders of tips en ervaringen uitwisselen. Voor de kinderen wordt er een stukje fruit voorzien.

Je komt en gaat wanneer je wil en het is bovendien helemaal gratis! Deskundige begeleiding is aanwezig.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact informatie

Adres : Kapellensteenweg 170
2920 Kalmthout
Telefoon : 0490 56 47 75 opvoedingspunt
E-Mail : opvoeding@kalmthout.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel