Kunstcafé Palet en co

Wanneer : za 20 mei 2017 van tot 18:00 zo 21 mei 2017 van 10:00 tot 18:00
Locatie : OKA-centrum
Kapellensteenweg 234
2920 Kalmthout
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Leden van 't Palet stellen werk tentoon in het kader van de Kalmthoutse Open Kunst Atelierroute, een initiatief van de cultuurraad en cultuurdienst. Vriendenkring ’t Palet is in 40 jaar uitgegroeid tot een multi-disciplinaire groep kunstbeoefenaars. De leden zijn creatief met aquarel, aquarel-anders, acryl- en olieverf, gemengde technieken, maar ook met etsen, keramiek en beeldhouwen. Door ...

Leden van 't Palet stellen werk tentoon in het kader van de Kalmthoutse Open Kunst Atelierroute, een initiatief van de cultuurraad en cultuurdienst.
Vriendenkring ’t Palet is in 40 jaar uitgegroeid tot een multi-disciplinaire groep kunstbeoefenaars. De leden zijn creatief met aquarel, aquarel-anders, acryl- en olieverf, gemengde technieken, maar ook met etsen, keramiek en beeldhouwen. Door het groepsatelier ontstaat er een dynamiek die stimulerend en inspirerend werkt.

De kunstenaars laten nu zien hoe hun creativiteit vorm krijgt, welke technieken ze gebruiken en geven toelichting over hun drijfveer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Leden van Palet aan het werk
© G. Uitdenhouwen

Contact informatie

Adres : Kapellensteenweg 234
2920 Kalmthout
Website : http://www.okacentrum.com
E-Mail : info@okacentrum.com

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven