Infomoment "Gehoor"

Wanneer : donderdag 16 november 2017 van 14:00 tot 16:00
Locatie : Dienstencentrum De Groten Uitleg
Kerkeneind 20
2920 Kalmthout

Heb je steeds meer moeite om gesprekken te volgen? Zet je het geluid van de televisie vaak harder en hoor je de deurbel niet altijd? Deze signalen kunnen er op wijzen dat je gehoor achteruit gaat. Een audiologe van AudioNova vertelt ons meer over de werking van het gehoor en mogelijke oorzaken en gevolgen van gehoorproblemen. Graag nodigen wij je uit op een infosessie gehoor. Aansluitend kan ...

Heb je steeds meer moeite om gesprekken te volgen? Zet je het geluid van de televisie vaak harder en hoor je de deurbel niet altijd? Deze signalen kunnen er op wijzen dat je gehoor achteruit gaat. Een audiologe van AudioNova vertelt ons meer over de werking van het gehoor en mogelijke oorzaken en gevolgen van gehoorproblemen. Graag nodigen wij je uit op een infosessie gehoor. Aansluitend kan je je inschrijven voor een gratis hoortest.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact informatie

Adres : Kerkeneind 20
2920 Kalmthout
Telefoon : 03 641 63 54
E-Mail : dienstencentrum@ocmwkalmthout.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder... Den engel en den ezel

Ludieke theatervertelling op vrijdag 1 december om 19.30u. Acteur/verteller Zjosfinks neemt ons weer mee voor een leuk verhaal tijdens een wandelingetje van 1.5km. We starten aan ons gezellig pleintje. €10 p.p. lekker drankje en overheerlijke soep inbegrepen.

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel