Eigen agenda in Google maken

Wanneer : dinsdag 19 juni 2018 van 13:00 tot 16:00
Locatie : Dienstencentrum De Groten Uitleg
Kerkeneind 20
2920 Kalmthout
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €; Niet-inwoners Kalmthout: 0,00 €)

Vergeet jij ook weleens wat? Wil je graag een agenda die je op iedere computer, smartphone of tablet kan raadplegen en die je een berichtje stuurt om je aan je afspraak te herinneren. Ontdek dan tijdens deze initiatie hoe je een google-agenda kan gebruiken. De basiskennis van werken met de computer en internet is aangeraden. Inschrijven voor deze initiatie kan tijdens de vrije inloopmomenten ...

Vergeet jij ook weleens wat? Wil je graag een agenda die je op iedere computer, smartphone of tablet kan raadplegen en die je een berichtje stuurt om je aan je afspraak te herinneren. Ontdek dan tijdens deze initiatie hoe je een google-agenda kan gebruiken.

De basiskennis van werken met de computer en internet is aangeraden.
Inschrijven voor deze initiatie kan tijdens de vrije inloopmomenten in het digidaklokaal van het dienstencentrum op maandagvoormiddag 9u00 tot 12u00 en op woensdagnamiddag 13u00 tot 16u00.

Bron: UiTinVlaanderen.be

logo digidak
© spk

Contact informatie

Adres : Kerkeneind 20
2920 Kalmthout
Website : http://www.digidak.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel