Steen in Beeld

Wanneer : van 13/05/17 tot 21/05/17
Locatie : Arboretum Kalmthout
Heuvel 8
2920 Kalmthout
Uitvoerder : Emiel Uytterhoeven

Ontmoeting met het onuitsprekelijke. Een tentoonstelling van sculpturen door Emiel Uytterhoeven in het Vangeertenhof van Arboretum Kalmthout.

Ontmoeting met het onuitsprekelijke. Tentoonstelling van sculpturen. Kunstenaar en beeldhouwer Emiel Uytterhoeven uit Kalmthout stelt tentoon in het Vangeertenhof van Arboretum Kalmthout. De tentoonstelling is vrij toegankelijk via de ingang van Arboretum Kalmthout aan Heuvel 2 te Kalmthout (Vangeertenhof), op ma-vr van 14-17 uur en op za-zo van 10-12 uur en van 14-18 uur. Toegang tot de tuin van Arboretum Kalmthout is niet inbegrepen.www.emieluytterhoeven.bePrijs: Gratis toegankelijk via Vangeertenhof (Heuvel 2, 2920 Kalmthout). Toegang tot de tuin van Arboretum Kalmthout is niet inbegrepen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Steen in Beeld

Contact informatie

Adres : Heuvel 8
2920 Kalmthout
Telefoon : +32 (0)3 666 33 96
Website : http://www.arboretumkalmthout.be/content/arboretum/nl/kalender.masterdetail.html/p_detail_url/nl/dvt/arboretum/kalender/steen-in-beeld.period.html
E-Mail : info@arboretumkalmthout.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder... Den engel en den ezel

Ludieke theatervertelling op vrijdag 1 december om 19.30u. Acteur/verteller Zjosfinks neemt ons weer mee voor een leuk verhaal tijdens een wandelingetje van 1.5km. We starten aan ons gezellig pleintje. €10 p.p. lekker drankje en overheerlijke soep inbegrepen.

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel