Steen in Beeld

Wanneer : van 13/05/17 tot 21/05/17
Locatie : Arboretum Kalmthout
Heuvel 8
2920 Kalmthout
Uitvoerder : Emiel Uytterhoeven

Ontmoeting met het onuitsprekelijke. Een tentoonstelling van sculpturen door Emiel Uytterhoeven in het Vangeertenhof van Arboretum Kalmthout.

Ontmoeting met het onuitsprekelijke. Tentoonstelling van sculpturen. Kunstenaar en beeldhouwer Emiel Uytterhoeven uit Kalmthout stelt tentoon in het Vangeertenhof van Arboretum Kalmthout. De tentoonstelling is vrij toegankelijk via de ingang van Arboretum Kalmthout aan Heuvel 2 te Kalmthout (Vangeertenhof), op ma-vr van 14-17 uur en op za-zo van 10-12 uur en van 14-18 uur. Toegang tot de tuin van Arboretum Kalmthout is niet inbegrepen.www.emieluytterhoeven.bePrijs: Gratis toegankelijk via Vangeertenhof (Heuvel 2, 2920 Kalmthout). Toegang tot de tuin van Arboretum Kalmthout is niet inbegrepen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Steen in Beeld

Contact informatie

Adres : Heuvel 8
2920 Kalmthout
Telefoon : +32 (0)3 666 33 96
Website : http://www.arboretumkalmthout.be/content/arboretum/nl/kalender.masterdetail.html/p_detail_url/nl/dvt/arboretum/kalender/steen-in-beeld.period.html
E-Mail : info@arboretumkalmthout.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Elfje Fien is weer wakker.

vertellingen gaan door op 9 april, 14 mei, 11 juni, 9 juli, 13 augustus, 10 september en 8 oktober om 14u. Inschrijven verplicht 03 677 19 91 of info@vvvessen.be. € per kind. In elke groep kunnen 20 kleuters deelnemen

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder... KIEKIE soektog

Vanaf zaterdag tot 30/9 kan je deze leuke zoektocht met Zuid-Afrikaanse toets doen.Koop een boekje voor €5 en ga op weg voor een tocht van 33km. Deze fotozoektocht kwam tot stand door de samenwerking van gemeente Essen en de VVV. Een echte topper! Gewoon doen!! Direct prijs bij het indienen van je formulier.


Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel