Circus Bizar

Wanneer : za 18/11/17 van 20:00 tot 22:00
Locatie : Arboretum Kalmthout
Heuvel 8
2920 Kalmthout
Uitvoerder : Toneelkring De Sparren

Circus Bizar is méér dan circus. Het is een fantastische theatervoorstelling achter de schermen van een circusopvoering. Boordevol muziek, kleur en beweging, voor jong en oud, in een echte circustent. Grote opwinding achter de schermen van Circus Bizar. De tent loopt vol, de spanning bouwt op. Licht uit, spot aan. Artiesten wisselen elkaar backstage af, in de drukte achter het gordijn. Wat ...

Circus Bizar is méér dan circus. Het is een fantastische theatervoorstelling achter de schermen van een circusopvoering. Boordevol muziek, kleur en beweging, voor jong en oud, in een echte circustent.

Grote opwinding achter de schermen van Circus Bizar. De tent loopt vol, de spanning bouwt op. Licht uit, spot aan. Artiesten wisselen elkaar backstage af, in de drukte achter het gordijn. Wat volgt is een wervelende belevenis met kleurrijke acts, decors, humor en muziek. Het circus op z’n kop! De nieuwste creatie van Toneelkring De Sparren is een sfeervolle theatervoorstelling voor jong en oud. Arboretum Kalmthout rolt de loper uit naar een échte circustent middenin de tuin. Kom gezellig buiten! Reserveer je tickets via Toneelkring De Sparren, en betaal ter plaatse aan de kassa voor aanvang van de voorstelling. De voorstelling duurt ongeveer 2 uur, inclusief pauze. Prijs: voorverkoop € 12 - kassa € 15 (<12 jaar € 8)

Circus Bizar

Contact informatie

Adres : Heuvel 8
2920 Kalmthout
Telefoon : +32 (0)3 666 33 96
Website : https://www.arboretumkalmthout.be/content/arboretum/nl/kalender.masterdetail.html/p_detail_url/nl/dvt/arboretum/kalender/circus-bizar.period.html
E-Mail : info@arboretumkalmthout.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder... Den engel en den ezel

Ludieke theatervertelling op vrijdag 1 december om 19.30u. Acteur/verteller Zjosfinks neemt ons weer mee voor een leuk verhaal tijdens een wandelingetje van 1.5km. We starten aan ons gezellig pleintje. €10 p.p. lekker drankje en overheerlijke soep inbegrepen.

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel