Cocktails

Wanneer : dinsdag 12 december 2017 van 19:30 tot 22:30
Locatie : GC de Oude Pastorij
Essendonk 3
2910 Essen
Prijs : € 10,00 (Basistarief: 10,00 €; Niet-leden: 15,00 €)

Maak je favoriete cocktail! Als je altijd al thuis cocktails hebt willen maken, maar gewoon niet weet waar je moet beginnen, is deze workshop je steun en toeverlaat. Cocktails zijn veelzijdige drankjes. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er bestaat wel een combinatie van dranken en likeuren die een bijzondere cocktail vormt. Een cocktail moet echter niet alleen lekker smaken, hij moet er ook ...

Maak je favoriete cocktail!

Als je altijd al thuis cocktails hebt willen maken, maar gewoon niet weet waar je moet beginnen, is deze workshop je steun en toeverlaat.

Cocktails zijn veelzijdige drankjes. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er bestaat wel een combinatie van dranken en likeuren die een bijzondere cocktail vormt.

Een cocktail moet echter niet alleen lekker smaken, hij moet er ook verleidelijk uitzien. Leer hoe je dranken afmeet, mixt en inschenkt, hoe je een glas matteert, een cocktailshaker gebruikt en decoratieve garneringen maakt.

Je krijgt een mooi overzicht van de verschillende soorten dranken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Cocktails maken
© Femma Essen-Centrum

Contact informatie

Adres : Essendonk 3
2910 Essen
Telefoon : 0479222573

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel