Stand 'Art 'Gerda Salmon'

Wanneer : Van ma 1 april 2019 00:00 tot di 30 april 2019 23:59
Locatie : Gemeentehuis
Heuvelplein 23
2910 Essen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Elke maand komt een creatieve Essenaar met één werk naar buiten. Onder de noemer Stand 'Art palmt hij of zij een maand lang de ezel of sokkel in. In de maand april is het de beurt aan Gerda Salmon. Frankrijk is haar favoriete vakantiebestemming. De mooie landschappen en pittoreske dorpjes waren de trigger om in 2009 met kunstschilderen te starten. Eerst door zelfstudie, later door ...

Elke maand komt een creatieve Essenaar met één werk naar buiten. Onder de noemer Stand 'Art palmt hij of zij een maand lang de ezel of sokkel in.

In de maand april is het de beurt aan Gerda Salmon.

Frankrijk is haar favoriete vakantiebestemming. De mooie landschappen en pittoreske dorpjes waren de trigger om in 2009 met kunstschilderen te starten. Eerst door zelfstudie, later door aansluiting bij de teken- en schilderklas van het DC De Bruyne te Hoboken, kreeg ze meer inzicht in de schildertechnieken. Acrylverf op doek is haar geliefkoosd medium.

In 2016 had Gerda Salmon een individuele expo in het DC Groen Zuid te Hoboken. Eind 2016 ben verhuisde ze naar Essen en vond al snel een nieuwe creatieve groep in Tatteljee.

De onderwerpen zijn nu divers en de natuur in deze omgeving is vanzelfsprekend een nieuwe bron van inspiratie. Momenteel stelt Gerda haar werken ook tentoon in WZC Dageraad, Wipstraat 24 te 2018 Antwerpen van 12 maart tot 9 juli 2019. Het weekend van 27 en 28 april is er eveneens de eindejaarstentoonstelling in Tatteljee.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Gerda Salmon
© Gerda Salmon

Contact informatie

Adres : Heuvelplein 23
2910 Essen
Telefoon : 03 670 01 56
E-Mail : vrijetijd@essen.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel