Kiezen in het Karrenmuseum

Wanneer : zondag 22 april 2018om 00:00
Locatie : Karrenmuseum Essen
Moerkantsebaan 52
2910 Essen
Prijs : € 0,00

Wat zijn jouw favoriete voertuigen in het Karrenmuseum? Een van de drie eeuwenoude adelijke koetsen, de nostalgische en sfeervol ingerichte woonwagen of de prachtig gerenoveerde gevangeniswagen? Bezoek ons openluchtmuseum en breng je stem uit! Als kers op de taart kan je mee op stap met een van onze gidsen en geven de wagenmaker en de smid doorlopend demonstraties. De vaste collectie is gratis ...

Wat zijn jouw favoriete voertuigen in het Karrenmuseum? Een van de drie eeuwenoude adelijke koetsen, de nostalgische en sfeervol ingerichte woonwagen of de prachtig gerenoveerde gevangeniswagen? Bezoek ons openluchtmuseum en breng je stem uit! Als kers op de taart kan je mee op stap met een van onze gidsen en geven de wagenmaker en de smid doorlopend demonstraties.

De vaste collectie is gratis te bezoeken., Dit is een kindvriendelijke activiteit., Er is parking vlakbij de activiteit., Er is eet- en/of drinkgelegenheid op de locatie van de activiteit. Toegankelijkheid: geheel. Wil je meer informatie over deze activiteit? Bezoek de website van Erfgoeddag of download onze gratis ErfgoedApp in Google Play of in de App Store. Alle activiteiten van Erfgoeddag zijn GRATIS. Voor enkele activiteiten moet je vooraf reserveren of is het aantal plaatsen beperkt. Al deze informatie vind je op de website van Erfgoeddag of in de ErfgoedApp.

Kiezen in het Karrenmuseum
© Erfgoeddag 2018

Contact informatie

Adres :
Telefoon : 03 667 11 42
Website : http://www.karrenmuseum.be
E-Mail : info@karrenmuseum.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel