Essen zingt kerst

Wanneer : zondag 23 december 2018 van 14:30 tot 17:00
Locatie : Essen Hoek omgeving kerk
Moerkantsebaan 268
2910 Essen
Prijs : € 0,00

Zondag 23 december om 14.00 u. in de kerk van Essen Hoek Essen zingt kerst Het is al de tiende keer op rij dat we in deze stemmige parochiekerk samenkomen voor onze kerstsamenzang. Vorig jaar gaf Ericantat het beste van zichzelf als aanzingkoor om samen met het publiek authentieke kerstliederen te zingen. Ook dit jaar is het koor van de partij en waarschijnlijk krijgen ze versterking uit ...

Zondag 23 december om 14.00 u. in de kerk van Essen Hoek
Essen zingt kerst
Het is al de tiende keer op rij dat we in deze stemmige parochiekerk samenkomen voor onze kerstsamenzang. Vorig jaar gaf Ericantat het beste van zichzelf als aanzingkoor om samen met het publiek authentieke kerstliederen te zingen.
Ook dit jaar is het koor van de partij en waarschijnlijk krijgen ze versterking uit onverwachte “Hoek”. Meer details verschijnen in de volgende editie van Cultureel Contact.

De parochie van Hoek zorgt voor een drankje tijdens de pauze.
Enkele sfeerbeelden van 2017, de negende editie.
In december ontvangt u het volgende Cultureel Contact. Het tweede deel van ons werkjaar wordt daarin uitgebreid beschreven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Essen zingt kerst
© Davidsfonds

Contact informatie

Adres : Moerkantsebaan 268
2910 Essen
Website : http://www.davidsfonds.net

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel