Jeugdatletiekwedstrijd in het kader van het AAS criterium

Wanneer : zaterdag 9 juni 2018 van 13:00 tot 17:30
Locatie : sportpark Hemelrijk
Moerkantsebaan
2910 Essen

Atletiekmeeting voor benjamins, pupillen, miniemen en cadetten (7 jaar tot 15 jaar) in het kader van het AAS-criterium. Het AAS criterium is een samenwerking tussen 8 Antwerpse clubs.Vandaag is het de vierde wedstrijd in het criterium.

AAS staat voor Antwerpse atletiek samenwerkingen en is een criterium tussen atleten van 7 clubs : ACBR Ekeren-Brasschaat, AVKA Kontich-Aartselaar, LIER Kern Schilde, SGOLA Boechout, BVAC Antwerpen/Kiel, KAPE uit Kapellen en ESAK en dit voor benjamins, pupillen, miniemen en nieuw vanaf dit jaar ook cadetten.

Het criterium loopt over 9 wedstrijden tijdens het zomerseizoen en alle atleten die aan de voorwaarde voldoen worden tijdens de finale gehuldigd en krijgen en pracht van een beker als aandenken voor hun deelname.
Vandaag de vierde van de negen wedstrijden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Jeugdatletiekwedstrijd in het kader van het AAS criterium
© Jeugdwedstrijd in het kader van het AAS criterium

Contact informatie

Adres : Moerkantsebaan
2910 Essen
Website : http://www.esak.be
E-Mail : esak@val.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Met ne baksteen in de maag

Begeleide wandeling met onze gids Leo. Deze wandeling gaat door op zondag 17 maart 2019 om 13.30u. We vertrekken aan T&T in de Huybergsebaan 164 - 2910 Essen €2 per persoon Inschrijven:info@vvvessen.be of 03 677 19 91

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel