Open huis

Wanneer : vrijdag 20 april 2018 van 19:30 tot 21:30
Locatie : SOFlien
Sint-Jansstraat, 35c1
2910 Essen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Zou je graag elke dag de deur uit wandelen en het gevoel hebben dat het hele plaatje klopt? Dat je zelfzeker naar het werk kan gaan en daar het beste van jezelf kan geven? Maar je geeft hopen geld en tijd hieraan uit zonder tot dit resultaat te komen? Dan help ik je graag met mijn stijl, make-up en huidadvies! Kom eens langs om onze producten te bekijken of mij te ontmoeten. Zo kan je meer ...

Zou je graag elke dag de deur uit wandelen en het gevoel hebben dat het hele plaatje klopt? Dat je zelfzeker naar het werk kan gaan en daar het beste van jezelf kan geven? Maar je geeft hopen geld en tijd hieraan uit zonder tot dit resultaat te komen? Dan help ik je graag met mijn stijl, make-up en huidadvies!

Kom eens langs om onze producten te bekijken of mij te ontmoeten. Zo kan je meer info vragen over de workshops en producten. Dit kan volledig gratis en vrijblijvend tijdens ons open huis!

Het enige dat je moet doen is even inschrijven via https://soflien.com/inschrijven/
Je krijgt via mail dan jouw toegangsticket doorgestuurd wat jou eveneens recht geeft op 10% korting op een product naar keuze!

Opgelet! Om iedereen goed te kunnen helpen zijn de plaatsen beperkt dus snel inschrijven is de boodschap!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Open huis
© SOFlien

Contact informatie

Adres : Sint-Jansstraat, 35c1
2910 Essen
Telefoon : 0494931567
Website : https://soflien.com/inschrijven/
E-Mail : straightonflien@outlook.com

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel