Zomer van Ambachten: Workshop Zadenpapier

Wanneer : zondag 13 augustus 2017 van 14:00 tot 17:00
Locatie : Karrenmuseum
Moerkantsebaan 52
2910 Essen
Prijs : € 10,00 (Basistarief: 10,00 €)

Tijdens de Zomer van Ambachten kun je op zondagen in juli en augustus deelnemen aan een breed aanbod van creatieve workshops voor jong en oud. Voorkennis en handigheid zijn niet vereist, we vragen alleen enthousiasme om er samen een gezellige middag van te maken. Ook deze workshop is voor (groot)ouders en kinderen. Samen met Caroline van maakblog (www.maakblog.be) leer je om zadenpapier te ...

Tijdens de Zomer van Ambachten kun je op zondagen in juli en augustus deelnemen aan een breed aanbod van creatieve workshops voor jong en oud. Voorkennis en handigheid zijn niet vereist, we vragen alleen enthousiasme om er samen een gezellige middag van te maken.

Ook deze workshop is voor (groot)ouders en kinderen. Samen met Caroline van maakblog (www.maakblog.be) leer je om zadenpapier te maken. Een perfect cadeau voor moederdag!

Tijdstip: 14u

Prijs per persoon: 10 euro

Inschrijven doe je via charlotte.dekoninck@karrenmuseum.be

Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt

Bron: UiTinVlaanderen.be

Zadenpapier
© pinterest

Contact informatie

Adres : Moerkantsebaan 52
2910 Essen
E-Mail : charlotte.dekoninck@karrenmuseum.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.be



Naar boven

Actuele berichten

Elfje Fien is weer wakker.

vertellingen gaan door op 9 april, 14 mei, 11 juni, 9 juli, 13 augustus, 10 september en 8 oktober om 14u. Inschrijven verplicht 03 677 19 91 of info@vvvessen.be. € per kind. In elke groep kunnen 20 kleuters deelnemen

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder... KIEKIE soektog

Vanaf zaterdag tot 30/9 kan je deze leuke zoektocht met Zuid-Afrikaanse toets doen.Koop een boekje voor €5 en ga op weg voor een tocht van 33km. Deze fotozoektocht kwam tot stand door de samenwerking van gemeente Essen en de VVV. Een echte topper! Gewoon doen!! Direct prijs bij het indienen van je formulier.


Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel