Beestig Karrenmuseum

Wanneer : maandag 21 mei 2018 van 13:00 tot 18:00
Locatie : Karrenmuseum
Moerkantsebaan 52
2910 Essen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Wie van dieren houdt, brengt op tweede pinksterdag best een bezoekje aan het Karrenmuseum. Tijdens een derde editie van Beestig Karrenmuseum krijgen de kleinere beestjes de nodige aandacht. Naast kleine boerderijdieren en miniatuurpaardjes, duiken er dit jaar verschillende reptielen in het museum op. Ook wie wat meer te weten wil komen over de geheimzinnige vleermuis en onze dierbare bijen is ...

Wie van dieren houdt, brengt op tweede pinksterdag best een bezoekje aan het Karrenmuseum. Tijdens een derde editie van Beestig Karrenmuseum krijgen de kleinere beestjes de nodige aandacht. Naast kleine boerderijdieren en miniatuurpaardjes, duiken er dit jaar verschillende reptielen in het museum op. Ook wie wat meer te weten wil komen over de geheimzinnige vleermuis en onze dierbare bijen is aan het goede adres. Het belooft een speelse en leerrijke dag te worden!

Er is heel de middag van alles te beleven voor jong en oud. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen en op het grasveld is een sfeervol terras ingericht om wat te drinken. Er klinkt live muziek, dus gezelligheid verzekerd!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Beestig Karrenmuseum 2017
© Margo Tilborghs

Contact informatie

Adres : Moerkantsebaan 52
2910 Essen
Telefoon : +32 3 667 11 42
Website : http://www.karrenmuseum.be
E-Mail : info@karrenmuseum.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel