Gène Bervoets met Verbeter De Wereld | afgelast

Wanneer : zondag 19 november 2017 van 14:00 tot 18:00
Locatie : GC zaal Rex
Spoorwegstraat 11
2910 Essen
Prijs : € 12,00 (Basistarief: 12,00 €; VVK: 10,00 €)

‘Praat niet recht wat krom is’, ‘Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg’. Veel van de spreuken en aansporingen van Phil Bosmans klinken nog altijd bekend in de oren. Stuk voor stuk oneliners of tweets avant la lettre die hij iedere maand tot in de Vlaamse huiskamers wist te brengen. De charismatische frontman van de Bond Zonder Naam schudde ze zo uit zijn mouw. Deze priester-schrijver ...

‘Praat niet recht wat krom is’, ‘Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg’. Veel van de spreuken en aansporingen van Phil Bosmans klinken nog altijd bekend in de oren.

Stuk voor stuk oneliners of tweets avant la lettre die hij iedere maand tot in de Vlaamse huiskamers wist te brengen. De charismatische frontman van de Bond Zonder Naam schudde ze zo uit zijn mouw.

Deze priester-schrijver verkocht niet minder dan 10 miljoen boeken en zijn werk is vertaald in zesentwintig verschillende talen.

Deze theatermonoloog, geschreven door Rick de Leeuw, wil niet zomaar een klassiek levensverhaal brengen.

Het stuk graaft dieper, naar het hoe en het waarom Bosmans’ buitenissige, mysterieuze en tot verbeelding sprekende persoonlijkheid.

Gène Bervoets vertolkt Phil Bosmans.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Gène Bervoets met Verbeter De Wereld
© Koen Bauters

Contact informatie

Adres : Spoorwegstraat 11
2910 Essen
Telefoon : 03 670 01 56
Website : http://www.essen.be/kobie

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel