An Pierlé met Cluster | geannuleerd

Wanneer : zaterdag 21 april 2018 van 20:30 tot 23:00
Locatie : GC zaal Rex
Spoorwegstraat 11
2910 Essen
Prijs : € 15,00 (Basistarief: 15,00 €; VVK: 12,00 €)

An Pierlé zit ondertussen al meer dan 20 jaar in het vak. Vlaanderens bekendste zitbal stelt nooit teleur en heeft een ijzersterke live reputatie. De enige die een An Pierlé plaat kan maken, is An Pierlé. Haar nieuwste, Cluster, is de opvolger van Arches in een tweeluik met als gemeenschappelijke deler de centrale rol van een orgel. An Pierlé heeft iets met kerkorgels. De rijke, orkestrale ...

An Pierlé zit ondertussen al meer dan 20 jaar in het vak. Vlaanderens bekendste zitbal stelt nooit teleur en heeft een ijzersterke live reputatie.

De enige die een An Pierlé plaat kan maken, is An Pierlé. Haar nieuwste, Cluster, is de opvolger van Arches in een tweeluik met als gemeenschappelijke deler de centrale rol van een orgel.

An Pierlé heeft iets met kerkorgels. De rijke, orkestrale klanken en bijhorende sacrale sfeer doen haar creatieve brein borrelen. Met resultaat.

Live wordt An begeleid door Koen Gisen op percussie & gitaar, Loesje Mahieu (flying horseman) en Kaat Hellings op keyboard en backing vocals, en klassieke organist Karel Dewilde op het orgel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

An Pierlé_cluster
© Andy_cluster

Contact informatie

Adres : Spoorwegstraat 11
2910 Essen
Telefoon : 03 670 01 56
Website : http://www.essen.be/kobie
E-Mail : vrijetijd@essen.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel