Geefplein

Wanneer : maandag 1 mei 2017 van 13:00 tot 17:00
Locatie : Volkshuis
Stationsstraat 134
2910 Essen

Geven is hot! Niet alleen spaar je een ritje naar het containerpark. Weggeven is ook gewoon leuk en gezellig. Je maakt iemand gelukkig en komt meer te weten over het nieuwe leven dat je weggevertje tegemoet gaat. Bovendien verhinderen we samen dat die afvalberg nog groter wordt. Het principe is eenvoudig. Mensen brengt spullen mee die nog bruikbaar zijn en in goede staat, maar waar ze zelf ...

Geven is hot!

Niet alleen spaar je een ritje naar het containerpark. Weggeven is ook gewoon leuk en gezellig. Je maakt iemand gelukkig en komt meer te weten over het nieuwe leven dat je weggevertje tegemoet gaat. Bovendien verhinderen we samen dat die afvalberg nog groter wordt.

Het principe is eenvoudig. Mensen brengt spullen mee die nog bruikbaar zijn en in goede staat, maar waar ze zelf vanaf willen. Andere bezoekers, die nog iets kunnen doen met deze afdankertjes, nemen ze gewoon mee en schenken ze een tweede leven. Het is een beetje zoals een rommelmarkt. Maar dan gratis. Bovendien is er ter gelegenheid van de Dag van de Arbeid een gezellig muziekterras met optreden van Blue Thrill.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Geefplein
© Curieus Essen

Contact informatie

Adres : Stationsstraat 134
2910 Essen
Telefoon : 0479/49 04 57
E-Mail : jokke.hennekam@telenet.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder... Den engel en den ezel

Ludieke theatervertelling op vrijdag 1 december om 19.30u. Acteur/verteller Zjosfinks neemt ons weer mee voor een leuk verhaal tijdens een wandelingetje van 1.5km. We starten aan ons gezellig pleintje. €10 p.p. lekker drankje en overheerlijke soep inbegrepen.

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel