Geefplein

Wanneer : maandag 1 mei 2017 van 13:00 tot 17:00
Locatie : Volkshuis
Stationsstraat 134
2910 Essen

Geven is hot! Niet alleen spaar je een ritje naar het containerpark. Weggeven is ook gewoon leuk en gezellig. Je maakt iemand gelukkig en komt meer te weten over het nieuwe leven dat je weggevertje tegemoet gaat. Bovendien verhinderen we samen dat die afvalberg nog groter wordt. Het principe is eenvoudig. Mensen brengt spullen mee die nog bruikbaar zijn en in goede staat, maar waar ze zelf ...

Geven is hot!

Niet alleen spaar je een ritje naar het containerpark. Weggeven is ook gewoon leuk en gezellig. Je maakt iemand gelukkig en komt meer te weten over het nieuwe leven dat je weggevertje tegemoet gaat. Bovendien verhinderen we samen dat die afvalberg nog groter wordt.

Het principe is eenvoudig. Mensen brengt spullen mee die nog bruikbaar zijn en in goede staat, maar waar ze zelf vanaf willen. Andere bezoekers, die nog iets kunnen doen met deze afdankertjes, nemen ze gewoon mee en schenken ze een tweede leven. Het is een beetje zoals een rommelmarkt. Maar dan gratis. Bovendien is er ter gelegenheid van de Dag van de Arbeid een gezellig muziekterras met optreden van Blue Thrill.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Geefplein
© Curieus Essen

Contact informatie

Adres : Stationsstraat 134
2910 Essen
Telefoon : 0479/49 04 57
E-Mail : jokke.hennekam@telenet.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Elfje Fien is weer wakker.

vertellingen gaan door op 9 april, 14 mei, 11 juni, 9 juli, 13 augustus, 10 september en 8 oktober om 14u. Inschrijven verplicht 03 677 19 91 of info@vvvessen.be. € per kind. In elke groep kunnen 20 kleuters deelnemen

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder... KIEKIE soektog

Vanaf zaterdag tot 30/9 kan je deze leuke zoektocht met Zuid-Afrikaanse toets doen.Koop een boekje voor €5 en ga op weg voor een tocht van 33km. Deze fotozoektocht kwam tot stand door de samenwerking van gemeente Essen en de VVV. Een echte topper! Gewoon doen!! Direct prijs bij het indienen van je formulier.


Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel